Sune Eriksen har lang fartstid som fotograf og regissør, og skaper nære, ekte og upretensiøse arbeider. Han er en lidenskapelig historieforteller, og har en klassisk tilnærming til bildekommunikasjon - enkle elementer, bevegelser og prinsipper, som skaper sterke bilder og filmer. 

Sune begynte å fotografere som 15-åring etter å ha brukt pengene fra konfirmasjonen til å kjøpe sitt første kamera. Han begynte å jobbe som pressefotograf med hovedvekt på sportsfoto i lokalavisa i Groruddalen. Han har siden peilet seg inn mot reklame-, forlag-, og magasinbransjen.

Han er lidenskapelig opptatt av mat, vin og reising, og trives aller best når disse interessene sammenfaller med foto- og filmoppdrag. Det er det sosiologiske møtet som er Sunes drivkraft som fotograf, møter som spenner fra folk som er best i verden på sitt fagfelt, til den gamle mannen på strandpromenaden i Havana og Polo-spilleren i Gilgit i den pakistanske delen av Kashmir. Alle har en historie å fortelle, og Sune er interessert i alle han møter på sin vei.

Han har arbeidet med kunder som D2, Grilstad, Høyskolen Kristiania, Avinor, Entur, Telenor, DNB, Lerum, Amerikalinjen og Infinitum.

Instagram: @fotografsuneeriksen