NO | EN

Cathrine Wessel begynte sin karriere som AD og grafisk designer. Etter mye eksponering mot andre fotografer, ble hun inspirert til å plukke opp kamera selv. Med sitt første kamera i bagasjen gikk ferden til NY. Hennes karriere startet i musikkbransjen hvor hun fotograferte jevnlig for magasiner som Spin og Rolling Stone. Med den karakteristiske energien i bildene hennes, ble sport også en naturlig vei å gå. I dag jobber hun hovedsakelig innenfor mote og sport.

Arbeidet hennes kjennetegnes av mye energi og bevegelse, i tillegg til en narrativ tilnærming til alle sjangre - hun har et spennende dokumentarisk uttrykk, hvor emosjoner og bevegelse smelter sammen, alltid søkende etter de vakre, ekte øyeblikkene. Cathrine er i konstant intuitiv bevegelse med alt og alle foran kamera. Alltid med en sterk emosjonell tilstedeværelse.

Hun har arbeidet med aktører som Adidas, Vogue, Condé Nast, Glamour, Nike, Neutrogena, North Face, Under Armour og Reebok med Gigi Hadid. I Norge har hun fotografert for blant annet Elle, D2, Dale of Norway, Kari Traa og David Andersen.

Instagram: @cathrinewessel