DØGN

Produsent / Produksjonsleder

Tinagent representerer et solid knippe prisvinnende historiefortellere på film og foto. Vi er ambisiøse, og søker derfor etter vår drømmeprodusent!

Er du er en produsent som trives med å være aktivt involvert i alle ledd, eller kanskje en erfaren produksjonsleder som er klar for produsentrollen?

Vi leter etter deg som er genuint dedikert og fremoverlent, har stort nettverk og relevant reklame- og bransjeerfaring. Du har økonomisk styring og stålkontroll. I tillegg er du sulten, uredd, og synes det er spennende å pitche. Du ser muligheter ved å videreutvikle regissørene og produksjonsavdelingen i Tinagent. Men viktigst av alt, er du hjertedrevet med kunnskap og lidenskap for alle sider ved en produksjon.

Vi kan tilby:
- Selvstendig jobb med gode vekstmuligheter
- Fleksibilitet
- Etablert nettverk
- Prisvinnende fotografer / regissører
- Kollegaer med stor tyngde og engasjement

Om Tinagent
Med fotografer og regissører i særklasse, og en solid posisjon som Norges første fotoagentur, har Tinagent for lengst også tatt steget over til film. Ved å hente det beste fra begge verdener bygger vi bro mellom foto og film, og syr det hele sømløst sammen i fullservice produksjoner.
Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi tror på solide prosesser og tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er stolte og ydmyke over å få lage sterk visuell kommunikasjon med noen av Norges dyktigste kreatører og kresne kunder. Nå vil vi ha deg med på laget!

Send CV og kortfattet søknad til cathrine@tinagent.no
Søknadsfrist: Snarest – senest 16. november.